E-Learning Kruidencursus

Bij Heks & Kruid kun je online opleidingen doen voor Maan, Magie en Natuur lessen, dit heb ik opgezet zodat de leer voor iedereen toegankelijk is.

De lessen zijn mooi en overzichtelijk opgezet, tevens worden de lessen ondersteund met persoonlijke filmpjes.

Er zijn 2 verschillende E-Learningcursussen te weten; Kruidenwijs en Kruidencursus hierbij kun je zelf de keuze maken welke E-Learning je wilt gaan volgen. Mocht je daarover twijfelen, dan wil ik je adviseren om met Kruidenwijs te starten en eventueel Kruidencursus als vervolg te gaan doen.

 

KRUIDENWIJS
Kruidenwijs is een cursus van 13 maanden, waar het volle maanthema altijd in verwerkt zit, dus wat is de energie van de maan en wat voor handelingen kun je doen. Verder staat er meestal wel een mooi ritueel in die je op de avond van volle maan kunt doen. Rondom volle maan komen de lessen van dit kruid vrij. 

E-Learning Kruidenwijs lees meer op de website > www.kruidenwijs.nl


KRUIDENCURSUS
Kruidencursus
Kruidencursus is een cursus van 12 maanden, waar de kruiden en de elementen; aarde, water, vuur, lucht en spirit worden gecombineerd. Tevens komen de lessen van deze cursus vrij rondom nieuwe maan. Ook hier zitten mooie rituelen in verwerkt hoe de kruiden verweven kunnen worden met de elementen.

E-Learning Kruidencursus lees meer op de website > http://kruidencursus.nl

Aanmelden
Kan via mail@heksenkruid.nl geef aan voor welke E-Learning cursus je kiest.

Deel de Moon Challenge via onderstaande Share Buttons