Wie ben ik?

dankenIk ben Yvonne Vrijhof 43 jaar en sinds mijn jeugd een heks in lering. Ik houd me bezig met de krachten van de natuur en alles wat hieruit voortkomt. Als ik iets doe dan doe ik dat met liefde en toewijding, ik wil me behulpzaam opstellen en van onze wereld een betere plek maken. Het liefst doe ik dat met behulp van een beetje magie.

De Maan heeft mijn hart al gestolen toen ik een kind was… Als ik dan uit mijn raam keek en haar boven mij zag hangen, kreeg ik een onbedwingbare behoefte om naar buiten te gaan! Door het creëren en organiseren van de Moon Challenge kan ik al mijn gevoel kwijt die ik naar de Maan toe heb!

Lering halen uit de natuur en haar cyclus is een voorrecht om mee bezig te mogen zijn. Ik zal nooit uitgeleerd zijn en zal het nooit beter weten dan een ander, elk mens heeft zijn eigen beleving dat maakt het leven magisch en interessant.

De eerste en tweede Moon Challenge kwamen volledig van mijn hand, voor veel Mooners (want zo heet je als je meedoet) heeft deze Challenges hun leven op een positieve manier veranderd. De derde Moon Challenge is op komst… en zal op 11-11-2017 van start gaan, wat ook op eigen initiatief zal worden gedaan…

Wil je nog meer van mij weten? Kijk dan op mijn website van Heks & Kruid

Ik hoop je te mogen inspireren om de Maan en de natuur beter te leren kennen…

Mooie Maangroet,

Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid

Deel de Moon Challenge via onderstaande Share Buttons