E-Learning Kruidencursus

Bij Heks & Kruid kun je via de E-Learning kruiden lessen volgen, dit heb ik opgezet zodat de leer over kruiden en magie voor iedereen toegankelijk is.

De lessen zijn mooi en overzichtelijk opgezet, tevens worden de lessen regelmatig ondersteund met persoonlijke filmpjes.

Er zijn 2 verschillende E-Learningcursussen te weten; Kruidenwijs en Kruidencursus hierbij kun je zelf de keuze maken welke E-Learning je wilt gaan volgen. Mocht je daarover twijfelen, dan wil ik je adviseren om met Kruidenwijs te starten en eventueel Kruidencursus als vervolg te gaan doen.

Hieronder beschreven is de basis voor beide cursussen;

Kruidenwijs & Kruidencursus
Zijn beide E-Learning cursussen, ze gaan als kruidenbeleving dieper dan alleen de geneeskrachtige kant van kruiden. Je wordt door mij geïnspireerd om zelf op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van kruiden.
De kruiden die je tijdens deze cursus gaat ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Ook krijg je aangereikt hoe je kruidenzalfjes kunt maken, kruiden in rituelen kunt gebruiken, orakelen met kruiden, kruidenelixers maken, maar ook; op een simpele manier gebruik maken van de kruiden, leren herkennen van de kruiden en de energie van een kruid ervaren. Soms komen er ook bomen voorbij in de cursus.

Het is een beleving van de diepere betekenis van kruiden….bomen…. de maan…..de natuur elementen… en de liefde en bewondering voor de natuur zal gaan groeien in je hart en ziel….

Tijdens de cursus heb je huiswerkopdrachten die je gaat doen en je kunt eventueel communiceren met medecursisten; we hebben een chatroom waar per maand op een vast tijdstip de Kruidenbabbel wordt gehouden, hier heb je direct contact met je medecursisten en met mij om vragen te stellen.
Per kruid hebben we een forum voor het delen van jouw ervaringen en verbindingen. Ook heb je recht op lidmaatschap van de besloten FB-groep, waar je terecht kunt met vragen aan je medecursisten of aan mij.

KRUIDENWIJS
Kruidenwijs is een cursus van 13 maanden, waar het volle maanthema altijd in verwerkt zit, dus wat is de energie van de maan en wat voor handelingen kun je doen. Verder staat er meestal wel een mooi ritueel in die je op de avond van volle maan kunt doen. Rondom volle maan komen de lessen van dit kruid vrij. 

3 oktober 2017 start de E-Learning Kruidenwijs lees meer op de website > www.kruidenwijs.nl

In onderstaande video leg ik uit hoe de E-Learning van Kruidenwijs in zijn werk gaat;


KRUIDENCURSUS
Kruidencursus
Kruidencursus is een cursus van 12 maanden, waar de kruiden en de elementen; aarde, water, vuur, lucht en spirit worden gecombineerd. Tevens komen de lessen van deze cursus vrij rondom nieuwe maan. Ook hier zitten mooie rituelen in verwerkt hoe de kruiden verweven kunnen worden met de elementen.

17 oktober 2017 start E-Learning Kruidencursus lees meer op de website > http://kruidencursus.nl

In onderstaande video leg ik uit hoe de E-Learning van Kruidencursus in zijn werk gaat;

In beide E-Learning’s worden er 2 pakketten in abonnementsvorm aangeboden;
Het Basispakket en het Pluspakket

Kosten Basispakket
Voor beide cursussen zijn de kosten voor het basispakket € 30,00 per maand.
Betaal je het cursus bedrag in 1 keer dan krijg je € 30,00 korting.

Lees hier meer over;

Basispakket Kruidenwijs

Basispakket Kruidencursus

Daarnaast wordt er in het Pluspakket veel extra’s aangeboden, en zit er elke maand een Kruidenmagie pakket bij.

Lees hier meer over;

Aanmelden
Kan via mail@heksenkruid.nl geef aan voor welke E-Learning cursus je kiest (Kruidenwijs of Kruidencursus), welk pakket (Basispakket of Pluspakket) en hoe je wilt betalen (p/mnd of 1 keer), dan zal ik je zsm meer informatie sturen.

Deel de Moon Challenge via onderstaande Share Buttons